Beiträge von Flaitwotsj

    Der Toto hat es für mich heute morgen auf Internet geplatzt. Danke darfür, Toto. Es war gut dich zu treffen im OCC.

    Foto ist genommen bei meiner Collegen A. Baars. Er wird auch PAD-controller. Wann die Winter gut angefangen ist, woll der Toto ein Artikel darüber schreiben. Wann ich mehr Bilder hab, soll ich die auch platzen. (Schuldigung für mein deutsch, wann dass nicht klappt). :grumble:

    Nah ok, doch noch mal ein Rezept (in Hollandisch) zum kochen:


    Georgia and Ginger

    Ingredienten

    1 blik (450-500 gram) perziken op siroop 7,5 dl sterke, versgezette espressokoffie

    1,2 dl slagroom 1 ½ eetlepel bruine suiker¼ theelepel kaneelpoeder 1/8

    theelepel gemberpoeder geraspte sinaasappelschil, voor de garnering

    Bereidingswijze

    Giet de perziken af en bewaar het sap. Doe de perziken met de helft van de koffie

    in een blender en draai ze een minuut. Klop in een schone kom de slagroom niet al

    te stijf. Breng 2,5 dl koud water met de suiker, kaneel, gember en perziksiroop

    langzaam aan de kook, laat een minuut zachtjes doorkoken. Voeg het

    perzikmengsel en de rest van de koffie toe en roer goed. Serveer met een laag

    slagroom en garneer met sinaasappelrasp.

    Tijd

    5 minuten

    Bereiding

    Anders

    Land

    Amerikaans

    Moeilijkheidsgraad

    1

    Recept van de week

    / 2003

    Aantal personen

    6

    Soort gerecht

    Anders

    Seizoens gebonden

    Nee / N.V.T.

    Vegetarisch

    Nee
    Opmerking
    Genoemd naar de Amerikaanse staat Georgia, die beroemd is om zijn perziken.


    Ok. Ich war letzte, aber mein Bezwahr war gegrund. Aber sonst nehm ich es an. Hier ist mein rezept.

    Viel spass...


    COCA COLA

    Wasser, Zucker, Kohlensäure, Lebensmittelfarbstoff,Säuerungsmittel: (Phosphorsäure), Aroma, Aroma-Koffein.

    Genauere Angaben streng geheim

    :P :holland: