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Als Vor-/Nachspeise:
Banana Fritters
Zutaten:
- 2 Stk. Bananen
- 400 g Mehl
- 2 EL Zucker braun Rohzucker
- 100 Millilitter Sonnenblumenöl
- 1 Msp Salz
- 1 Msp Muskatnuss
Zubereitung:
- Die Banane schälen und das Fruchtfleisch mit einer Gabel zerdrücken. Das Mehl dazugeben und langsam so viel warmes Wasser unterrühren, dass ein glatter aber nicht zu dünner Teig entsteht.
- Mit dem braunen Zucker und einer Messerspitze Salz sowie etwas Muskatnuss würzen.
- Eine beschichtete Bratpfanne mit etwas Öl ausstreichen und darin bei mittlerer Hitze nacheinander nicht zu dicke Küchlein backen, von jeder Seite etwa 2 Minuten.
(Quelle: http://www.kochbar.de/)
Hauptspeise:
DJIBOUTI FAH-FAH
Zutaten:
- 1 1/2 lb. goat meat cubed (Beef or lamb could also be used)
- 2 large potatoes peeled and cubed
- 1/2 head of cabbage or kale finely sliced
- 2 leeks finely sliced 2 tomatoes chopped
- 2 garlic cloves finely sliced
- 1 green chili finely chopped
- 2 onions finely sliced
- salt and black pepper to taste
- 1 bunch coriander chopped
Zubereitung:
A wonderful soup from Djibouti that is typically made with goat meat and served with canjeero flatbread.
- Course Main Dish
- Cuisine Djibouti
- Prep Time 15 minutes
- Cook Time 1 hour
- Total Time 1 hour 15 minutes
- Servings 4
- Calories 383 kcal
- Author International Cuisine
- Add the meat and all the vegetables to a pot.
- Cover with water and simmer gently for 20 minutes.
- Add the garlic and coriander and top-up with 2 cups water.
- Allow to simmer for 40 minutes, until the meat is done.
- Serve in a soup bowl with canjeero for a delicious Djibouti meal!
Dazu jibbet.....