Witajcie, drogie sowy,
Chicago O'Hare znowu! Od dawna nie było kompatybilnej i aktualnej implementacji aktualnego symulatora lotu. Dobrze, że w O'Hare byliśmy z cyrkiem KuMi po raz ostatni 11.07.2007!
Oto kilka informacji o Chicao O'Hare:
Międzynarodowy port lotniczy O'Hare (IATA: ORD, ICAO: KORD) jest największym międzynarodowym portem lotniczym miasta Chicago w stanie Illinois, USA. Było to trzecie co do wielkości lotnisko w kraju w 2017 roku, z 79 828 183 pasażerami podróżującymi co roku do Atlanty i Los Angeles. Był to również szósty co do wielkości port lotniczy na świecie w 2017 roku. Międzynarodowe lotnisko O'Hare jest celem wielu lotów międzykontynentalnych i jest najważniejszym węzłem lotniczym United Airlines, ale również drugim najważniejszym węzłem konkurencyjnego American Airlines. Kompleks lotniskowy z ośmioma pasami startowymi mieści obecnie cztery duże terminale pasażerskie z 184 bramkami dla krajowych i międzynarodowych przylotów i odlotów. Terminale od 1 do 3 są używane w lotach krajowych, natomiast terminal 5 jest używany w lotach międzynarodowych. Terminal 4 nie istnieje już po przekształceniu starej hali odlotów dla ruchu międzynarodowego w centrum ruchu autobusów miejskich w Chicago. Poprzez Chicago Elevated Blue Line, lotnisko jest zintegrowane z systemem transportu publicznego Chicago Transit Authority. Lotnisko nosi imię Edwarda O'Hare'a, który służył jako pilot w czasie II wojny światowej. Obok niego znajduje się inne lotnisko w Chicago, lotnisko Chicago-Midway. Niewielkie lotnisko zbudowane na jeziorze Michigan, Merrill C. Meigs Field Airport, zostało zburzone w 2003 roku.
Piękne czekają na nas plątanina sieci, która, dzięki Bogu, została ponownie odkopana przez działania rekonstrukcyjne najlepszego rodzaju. 6 równoległych pasów ruchu ... tam ratatouille powinien wreszcie złapać pas ruchu i jeśli pośpieszne manewry lotnicze Eik209_C160 , RoyalToto i Boris, tylko po to, aby wygrać KuMi, prowadzą do tego, że pas ruchu musi być zamknięty -> Dostępny kac!
Oto kilka wrażeń z scenerii, która jest dostępna dla wszystkich wersji symulatorów:
Scena dla FSX / FSX:SE / FSW / P3Dv1 / P3Dv2 / P3Dv3 / P3Dv4: https://secure.simmarket.com/drzewiecki-des…en_12483).phtml
Scena dla FS9: Google jest twoim przyjacielem!
Wykresy: Navigraph lub Aerosoft
Czekam na wasze napalone dolce,
Rafi
P.s. Boris Byłem szybszy z posterunkiem docelowym, kurwa!