Rezept vom 04.09.13

  • Wir waren ja im Nordosten... in Neu-England... drum gibt's was leckeres


    Boston Baked Beans


    479522.jpg


    2 cups navy beans
    1/2 pound bacon
    1 onion, finely diced
    3 tablespoons molasses
    2 teaspoons salt
    1/4 teaspoon ground black pepper
    1/4 teaspoon dry mustard
    1/2 cup ketchup
    1 tablespoon Worcestershire sauce
    1/4 cup brown sugar


    1.Soak beans overnight in cold water. Simmer the beans in the same water until tender, approximately 1 to 2 hours. Drain and reserve the liquid.
    2.Preheat oven to 325 degrees F (165 degrees C).
    3.Arrange the beans in a 2 quart bean pot or casserole dish by placing a portion of the beans in the bottom of dish, and layering them with bacon and onion.
    4.In a saucepan, combine molasses, salt, pepper, dry mustard, ketchup, Worcestershire sauce and brown sugar. Bring the mixture to a boil and pour over beans. Pour in just enough of the reserved bean water to cover the beans. Cover the dish with a lid or aluminum foil.
    5.Bake for 3 to 4 hours in the preheated oven, until beans are tender. Remove the lid about halfway through cooking, and add more liquid if necessary to prevent the beans from getting too dry.

    122894.png ....hat keine Ahnung von B777

    • Offizieller Beitrag

    Ui, lecker! Und - jedes Böhnchen gibt ein Tönchen... :D

    "Also das nächste Mal in Bremerhaven hier an der Kojotenkoje... Kajüte... Wie heißt der Bums hier nochmal? Ach stimmt, Columbuskaje." – Goof, 27.11.2022

    - mit sehr überzeugter Stimme "Nein, das ist hier ein alkoholfreier Discord!" - Matze, 04.12.2022

    "Nee, mit 1,40m Körpergewicht kann ich das nicht verantworten." - Boeingman, 28.01.2023, im Bezug auf Rafis Inhalationsweizen